De Ce CITYTAXI?

Suntem singura companie de taxi din Constanta care utilizeaza cea mai moderna tehnologie de monitorizare si eficientizare a transportului taxi. Toate masinile noastre sunt dotate cu navigatie prin GPS pentru a putea ajunge, in maxima siguranta, pe drumul si in timpul cel mai scurt la destinatie.

Serviciile oferite de noi sunt motivul numarul 1 pentru care atât de multi oameni aleg sa foloseasca CityTaxi . Furnizarea de servicii excelente, nu se intampla pur si simplu ci presupune angajamente, dedicatie si responsabilitate din partea noastra. La CityTaxi avem echipa noastra ce se ocupa exact cu acest lucru. Va invitam sa explorati site-ul nostru si sa descoperiti singuri diferenta pe care o ofera CityTaxi

Servicii
rapid, Profesional si IN SIGURANTA

Service

Ceea ce conteaza pentru noi este satisfactia clientului.

La CityTaxi nu este un secret cheia succesului nostru: satisfactia clientului. Pur şi simplu, vechea zicala: "Clientul are intotdeauna dreptate" este adevarata. Consolidarea increderii clientilor nostri este un proces important si de aceea, serviciile noastre sunt imbunatatite permanent.

Progresele facute de noi în tehnologie au fost întotdeauna directionate catre clienţi.

Ne dorim sa descoperiti singuri ceea ce atât de mulţi dintre clienţii noştri ştiu deja despre serviciile noastre. Suntem siguri că nu veţi fi dezamăgiţi.

Pentru toţi clienţii noştri prezenţi vă mulţumim pentru sprijinul continuu şi pentru loialitate. Vă rugăm să continuati să explorati site-ul nostru, există o mulţime de lucruri pe care le puteti învăţa despre CityTaxi

Tehnologie
Cel mai avansat sistem de dispecerat din Constanta

Service

Pentru orice companie de taxi cel mai important aspect al activităţii lor de zi cu zi este trimiterea rapida şi eficienta a taxiurilor. Pentru a atinge acest scop, o investiţie semnificativă a fost realizata pentru a putea oferi clientilor nostri sistemul de repartizare a comenzilor cel mai rapid şi mai fiabil disponibil pe piaţă.

Cu noul sistem de dispecerat poate dura mai putin de 5 secunde pentru a atribui o cursa celui mai apropiat taxi disponibil la adresa clientului. Traseul de la locatia taxiului pana la adresa clientului este configurat automat de catre sistemul de navigatie instalat pe fiecare taxi. Vechiul sistem vocal de dispecerat nici nu se poate compara ca viteza cu sistemul nostru.

Nu este vorba numai despre viteza sistemului nostru, avem capacitatea de a urmari in timp real fiecare taxi din flota noastră. Stim întotdeauna unde se afla orice taxi. Sistemul nostru de cartografiere urmăreşte fiecare taxi individual şi fiecare detaliu al activităţii de taxi este inregistrat.

La CityTaxi responsabilitatea este mai mult decât doar un cuvânt, este o promisiune.

Soferi
pregatiti profesional, politicosi si de ajutor

ServiceLa CityTaxi suntem norocosi sa avem cei mai buni şoferi din domeniu. Cei mai multi dintre soferii nostri sunt veterani cu peste 15 ani de experienţă. Toti soferii nostri cunosc foarte bine orasul. Pentru a asigura profesionalismul soferii nostri se menţin pe tot parcursul carierei lor, fiecare conducător auto trebuie să participe la cursuri de perfecţionare în fiecare an. Ca o conditie de angajare toti soferii nostri au fost verificati pentru antecedente penale.

Cu experienta soferilor nostri şi cu ajutorul cursurilor de perfectionare apare un sentiment intuitiv de servire a clientilor. Soferii nostri sunt mereu dispuşi să dea o mână de ajutor. Fie că înseamnă încărcare şi descărcare alimente, ajutor cu bagajele, furnizarea de ingrijiri suplimentare pentru seniori, soferii nostri sunt intotdeauna saritori.