Servicii oferite

CityTaxi nu este o companie de taxi obişnuita. De fapt, suntem destul de extraordinari atunci când vine vorba de serviciile noastre. Verificaţi mai jos pentru a descoperi mai multe despre serviciile noastre de specialitate. S-ar putea fi surprins şi impresionat de ceea ce putem oferi.

Servicii de taxi accesibile

Accessible Taxi Service

La CityTaxi, vom face toate eforturile pentru a indeplini toate cerintele. Toate taxiurile îndeplinesc normele provinciale şi municipale de siguranţă. Soferii nostri sunt pe deplin calificati şi au beneficiat de formare profesională de specialitate pentru a oferi acest serviciu. Puteţi conta pe soferii nostri sa fie politicosi, profesionisti şi grijuli.

Puteti rezerva un taxi sunand la 0241-933, sau va invitiam sa va creati un cont personal pe site, de unde puteti rezerva taxiuri online.

vizite Medicale

Pentru toate vizitele medicale nonurgente puteti sa apelati cu incredere CityTaxi. Soferii nostri va ofera servicii de ajutor şi de îngrijire pentru a asigura o călătorie în condiţii de siguranţă de fiecare dată.

Vă rugăm să sunaţi CityTaxi, la 0241-933 ori de câte ori aveţi nevoie pentru a ajunge la vizitele medicale la timp.

Aplica acum pentru a va crea un cont.

Curse aeroport

Accessible Taxi Service

CityTaxi oferă cele mai competitive tarife pentru transporturile la aeroport din Constanta. Dacă aveti de facut un zbor începeti călătoria dvs. cu dreptul si rezervati un taxi online. Va asiguram ca veti ajunge la timp si ca sa fim siguri de asta va oferim si un apel de trezire gratuit in dimineata respectiva.

Profitaţi de serviciul nostru gratuit de trezire, serviciu disponibil pentru toti clientii CityTaxi.

Pentru cei care zboară frecvent va recomandam sa va creati un cont online de unde va puteti planifica eficient drumurile de la si catre aeroport.

curierat rapid

Accessible Taxi Service

Nimeni nu vrea să audă scuze. Dacă aveţi nevoie de un colet livrat rapid, aveti încredere in CityTaxi. Coletul nu numai ca va fi livrat rapid şi direct, dar poate fi si urmărit traseul expeditiei sale. Va putem apela atunci când livrarea este finalizata.

CityTaxi oferă servicii de neegalat. Mai exista vreo companie de taxi care sa ofere aceste servicii?

Apelati CityTaxi 0241-933 sau va puteti crea un cont chiar acum.

Descoperiti diferenta CityTaxi.

kickstart baterie descarcata

Chiar dacă aparţineti unui club de automobilisti, in acea dimineata rece atunci cand masina dvs. nu va porni acelaşi lucru se întâmplă si altor mii de membri ai clubului. Deci, dacă nu aveţi 2-3 ore de aşteptat, sunati la CityTaxi la 0241-933 pentru a va porni masina in cateva minute.

In orice moment aveţi nevoie de ajutor la pornirea masinii apelati la CityTaxi – 0241-933.

Fine Print: Soferul va petrece maxim 10 minute incercand sa porneasca motorul in caz de baterie descarcata. Chiar daca incercarea nu va reusi, cursa va trebui platita. Soferul auto sau compania nu pot fi trasi la raspundere pentru orice daune ce ar putea rezulta in urma acestui serviciu.

transport copii

Accessible Taxi Service

Noi intelegem cat de agitata poate fi ziua unui parinte. Fie ca aveti nevoie de transport scolar zilnic prestabilit sau aveti nevoie de curse pentru a va duce copii la activitatile lor zilnice CityTaxi va poate ajuta. CityTaxi va scuteste de griji şi preocupari asigurandu-va transportul in siguranta al copilului dvs. Pentru a minimiza si mai mult ingrijorarea toate taxiurile sunt urmarite prin GPS.

Puteţi conta pe CityTaxi, mereu aici, mereu responsabili!

Apelati CityTaxi 0241-933 pentru a programa acest serviciu astăzi sau pentru confortul dvs. creati un cont personal online.